Remedii pentru tuse

Print Friendly, PDF & Email
asteptam un like, un share...

ridiche-neagra-cu-miereDe multe ori, tusea este efectul unei alergii si trebuie consultat medicul alergolog deoarece rezolvarea efectului nu anuleaza cauza si alergia revine.

Daca suferiti de o infectie respiratorie a carui efect este tusea…

Luati o ridiche neagra si scobiti interiorul, atat cat sa face o gaura in care sa incapa 2 lingurite de zahar brun sau miere in partea opusa intepati ridichea pana ajunge sa comunice cu gaura initiala.Asezati-o deasupra unui pahar si puneti-o langa o sursa de caldura, zeama care se va scurge o beti, adultii cate o lingura de trei ori pe zi iar copii cate o lingurita de trei ori pe zi.

Osanza de oaie incalzita un pic si pusa intr-un material pe piept ajuta la eliminarea secretiilor de pe caile respiratorii.Ridiche-neagra

Imbibati o bucata de material cu ulei de corp incalzit un pic si in care ati pus o lingurita de nucsoara, si puneti pe piept ajuta deasemenea la eliminarea secretiilor.

Ceaiul de cimbru este recunoscut la fel ca si cel de ceapa ca remediu pentru tuse. Se pune o lingurita de cimbru intr-o cana de apa fierbinte, se poate inhala pana se raceste sa devina bun de baut.

  zahar_brun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TrackBack URL

https://bunute.ro/remedii-pentru-tuse/trackback/

PAGE TOP