Pandispan cu fructe de post

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

 

Pandispan cu fructe de post2Pandispan cu fructe de post este o prajitura asemanatoare checului de post doar ca are in locul cremei de cacao, fructe de padure. Se foloseste aceeasi cana ca si masura!

Se poate inlocui uleiul cu 150 grame de margarina, eu evit cat pot margarina.

 

Ingrediente pentru o tava 29/39 centimetrii

  • 500 grame fructe de padure
  • 1 cana apa minerala
  • 0.5 cana ulei floarea soarelui
  • 1 cana cu varf zahar tos
  • 2,5 cani faina pentru prajituri
  • 1 praf copt
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 0.5 lingurita coaja lamaie sau portocala
  • 1 praf sare

Pandispan cu fructe de post

Punem intr-un castron apa minerala si zaharul si amestecam sa se dizolve acesta. Adaugam uleiul si zaharul vanilinat, coaja de lamaie si sarea.

P: Electrocasnice pentru bucatarie la eMAG emag

Separat amestecam praful de copt cu faina dupa care le adaugam in amestecul de mai sus.
Aranjam tava cu hartie de copt si turnam aluatul.
Fructele le trecem prin faina ca sa nu se lase la fundul tavii si le punem, uniform, peste aluat.
Dam tava la cuptor la foc mediu circa 40 minute dupa care incercam cu scobitoarea.
Se serveste pudrata cu zahar sau ca atare.

Galerie Foto Pandispan cu fructe de post:

Summary
Recipe Name
Pandispan cu fructe de post
Published On
Average Rating
3.5 Based on 16 Review(s)

The Author

bunute

2 Comments

Add a Comment
  1. Excelenta reteta! Multumim de recomandare, apreciez in mod deosebit ca ati exprimat cantitatile in masuri la indemana (1 cana, 1,5 cana etc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bunute.ro © 2014 bunute.ro
Copyrighted.com Registered & Protected 
NVGZ-QWJP-JWPU-RZWX