moelleux au chocolat

Print Friendly, PDF & Email
asteptam un like, un share...

 moelleux au chocolat

Aceste prajituri am avut placerea sa le gust prima data acum 2 ani, am primit de la o prietena draga vreo 6 bucati…multumesc Ingrid !!

 

Cum am ramas indragostita de ele, recent a descoperit cumnata mea Laura reteta si deoarece cuptorul ei era in RC a venit la noi sa le faca, iar eu, vazand cat de usor se fac, am inceput serialul cu multe episoade…moelleux au chocolat !!!

 

moelleux au chocolatmoelleux au chocolat

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 3 lg faina
  • 3 lg zahar
  • 200 g unt
  • 400 g ciocolata neagra
  •  12 forme pentru briose

Se topeste untul la foc mic si se adauga ciocolata rupta bucatele dupa care se lasa sa se racoreasca un pic.  Ouale le frecam cu zahar dupa care adaugam faina si omogenizam. Amestecam cele doua compozitii.

Formele le ungem cu unt si le tapetam si cu zahar tos si le umplem cu crema obtinuta dupa care le dam la cuptor la foc mediu cca 10-12 min. Interiorul va ramane moale, fac doar o crusta !! Se pot servi si a doua zi, incalzite la cuptor, merg foarte bine cu dulceata din fructe de padure, zmeura, capsuni, mure …

Galerie FOTO:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TrackBack URL

https://bunute.ro/moelleux-au-chocolat/trackback/

PAGE TOP