Prajitura de post cu cacao – (Negresa)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
Ingredinete:
  • 300g zaharPrajitura cu cacao - Negresa (de post)_post-ss
  • 300ml ulei floarea soarelui
  • 300 ml apa minerala
  • 1 praf copt (dr. Oetker)
  • 1 lgta bicarbonat
  • 2 lg cacao (Van)
  • 275g faina
  • nuca prajita ptr decor

 

Crema1:
  • 250 gr margarina (Rama de prajituri)
  • 250 gr zahar pudra (Margaritar)
Crema 2:
  • 100 gr cacao (Van)
  • 100 gr zahar tos
  • 70 ml apa
  • 20 gr ciocolata amaruie de post
  • esenta de rom (dr. Oetker)
Mod de preparare:

Prajitura de post cu cacao – (Negresa)
Prajitura cu cacao - Negresa (de post)_tavaSe amesteca apa cu zaharul pana se dizolva se adauga uleiul  si un praf de sare (varf de lingura). Faina amestecata cu praful de copt, cacao si bicarbonat se adauga peste si se omogenizeaza. Se coc 2 foi (eu am facut 1,5 portii ca sa iasa 3 foi) in tava pe foaie de copt la foc mediu cca 10-15 min. se prepara si un sirop din 150 g zahar caramelizat la care se adauga 200 ml apa si esenta de rom si stropim foile dupa care le ungem cu crema dorita (cacao, vanilie,

lamaie). In prezentare eu am folosit crema de la tortul de ciocolata dar am inlocuit untul cu margarina si nu am pus oua.

Galerie Foto:

Prajitura cu cacao - Negresa (de post)_farfurie Prajitura cu cacao - Negresa (de post)_farfurie

   negresa_prajitura_cu_cacao_post_farfurie1

 

Related Post

The Author

bunute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bunute.ro © 2014 bunute.ro
Copyrighted.com Registered & Protected 
NVGZ-QWJP-JWPU-RZWX