Am primit aceasta reteta delicioasa de peste mari si tari, drept urmare trebuia sa o fac… multumesc nasha !!
Ingrediente Negresa cu gem de post:
Se foloseste aceeasi masura !
- 1 cana de zahar
- 1 cana apa
- 1/2 cana de ulei
- 2 cani faina
- 3 lg cacao
- 1 lgta praf de copt nestins
- vanilie, rom, coaja portocala
- 1 cana de gem (de care preferam)
- optional 3 lg stafide
- optional sos de ciocolata de post, frisca vegetala, nuca, alune, nuca cocos pentru ornat
Negresa cu gem de post
Mod de preparare:
P: Electrocasnice pentru bucatarie la eMAG
Se amesteca cu un tel: apa, zaharul si uleiul pana se dizolva zaharul.
In alt vas se amesteca faina cu praful de copt si cacao. Se combina cele 2 amestecuri dupa care se adauga mirodeniile (vanilie,coaja portocala si rom), apoi si gemul (stafidele optional).
Se tapeteaza tava dupa care se adauga amestecul in tava. Se baga la cuptor si se tine in jur de 30 minute la 200 grade.
La final se poate orna cu sos de ciocolata de post si/sau nuca cocos, frisca vegetala, nuca macinata, alune.
pofta buna
Galerie FOTO Negresa cu gem de post:
Trackback 1
TrackBack URL
https://bunute.ro/negresa-cu-gem-de-post/trackback/