Negresa cu gem de post

Print Friendly, PDF & Email
Negresa cu gem de post
asteptam un like, un share...

Negresa cu gem de post

 

Am primit aceasta reteta delicioasa de peste mari si tari, drept urmare trebuia sa o fac… multumesc nasha !!

 

 

 

 

Ingrediente Negresa cu gem de post:Negresa cu gem de post

Se foloseste aceeasi masura !

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana de ulei
  • 2 cani faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lgta praf de copt nestins
  • vanilie, rom, coaja portocala
  • 1 cana de gem (de care preferam)
  • optional 3 lg stafide
  • optional sos de ciocolata de post, frisca vegetala, nuca, alune, nuca cocos pentru ornat

Negresa cu gem de post

 

Mod de preparare:

P: Electrocasnice pentru bucatarie la eMAG emag

    Se amesteca cu un tel: apa, zaharul si uleiul pana se dizolva zaharul.

    In alt vas se amesteca faina cu praful de copt si cacao. Se combina cele 2 amestecuri dupa care se adauga mirodeniile (vanilie,coaja portocala si rom), apoi si gemul (stafidele optional).

    Se tapeteaza tava dupa care se adauga amestecul in tava. Se baga la cuptor si se tine in jur de 30 minute la 200 grade.

    La final se poate orna cu sos de ciocolata de post si/sau nuca cocos, frisca vegetala, nuca macinata, alune.

 pofta buna

Galerie FOTO Negresa cu gem de post:

Trackback 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TrackBack URL

https://bunute.ro/negresa-cu-gem-de-post/trackback/

PAGE TOP