Dovlecei Zucchini umpluti cu branza

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Dovlecei Zucchini umpluti cu branzaVecina mea, o doamna foarte cumsecade, mi-a dat niste dovlecei marimea 48, atat aveau 48 de centimetri!! am gatit tot ce se putea fiindca am avut destul de multi, am facut si Dovlecei Zucchini umpluti cu branza.

Ingrediente pentru un dovlecel marimea 48:

-200 grame branza rasa (eu pun amestec de oaie cu vaca)
-1 ceapa mica
-1 ardei gras
-2 linguri smantana
-1 ou mare
-sare, piper, marar, busuioc dupa gust
-70 grame cascaval ras (este grozav cel afumat)

Dovlecei Zucchini umpluti cu branza

Spalam bine dovlecelul il taiem pe lung, eu las si codita pentru aspect.
Il scobim de seminte si un pic din grosime iar daca semintele sunt moi le putem folosi deoarece interiorul il vom da prin robot.
Spalam si curatam ardeiul si ceapa si ii taiem marunt, eu ii bag la robot si ii maruntesc. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si calim ceapa si ardeiul 2-3 minute la foc mediu, adaugam si mijlocul dovlecelului pe care l-am maruntit si le mai lasam circa 2 minute pe foc.
Punem intr-un bol branza rasa, oul, smantana, sare, piper, marar sau busuioc iar deasupra amestecul din tigaie. Omogenizam si umplem feliile de dovlecel.

Deasupra presaram cascavalul ras. Punem in tava o cana cu apa si 1 lingura de ulei, dupa care asezam si dovlecelul. Dam la cuptor la foc mediu spre mic, 30 minute iar mai apoi dam focul mediu spre mare inca 10 minute. Se poate servi cu mujdei din iaurt sau Ketchup de casa natural bio.

Galerie Foto Dovlecei Zucchini umpluti cu branza:

The Author

bunute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bunute.ro © 2014 bunute.ro
Copyrighted.com Registered & Protected 
NVGZ-QWJP-JWPU-RZWX