Carti de Black Friday din lumea povestilor

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

carti de black friday

Pe 28 noiembrie vom avea parte de reintoarcerea lui Black Friday sau continuarea celui inceput pe 21 noiembrie, ma gandesc serios la ce pot lua nepotelelor mele, atat pentru sarbatori cat si pentru zilele de nume. Una are 2 ani, alta are 6 ani si cea mai mare 9 ani.

 

Carti de Black Friday din lumea povestilor
Jucarii pentru copii

Celei mici as putea sa ii iau o jucarioara dar si o carte de colorat sau una de povesti, cumnata mea ar fi incantata, deoarece cea mica adora povestile si doar asa adoarme.
Carti pentru copii
Carti de colorat

Celei mijlocii, ii plac deasemenea cartile, ea le prefera pe cele care contin abtipilduri sau cele cu printese, care vin deobicei si cu un CD. Desenele animate, de la TV, imi sunt de mare ajutor in a ma alimenta cu noutati, in materie de printese si tot ceea ce este nou.
Carti care contin abtipilduri
Carti cu printese

Pentru nepotica cea mare, este mai usor, fiind apropiata de varsta fiului meu. Ei ii pot lua romane de Jules Verne, necesare dealtfel si la scoala, sau tot felul de lecturi scolare, langa care am sa “asezonez” ceva de imbracat, deja discutam de o mica domnisoara.
Romane de Jules Verne
Carti lecturi scolare

Daca in timpul anului, cartile sunt ieftine, acum de Black Friday imi imaginez ca o sa ma descurc cu un buget restrans.

The Author

bunute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bunute.ro © 2014 bunute.ro
Copyrighted.com Registered & Protected 
NVGZ-QWJP-JWPU-RZWX