Briose aperitiv

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Briose aperitivEste o reteta de briose aperitiv la indemana oricui, ideal pentru pachetelul copilului sau chiar al adultului.

 

Sunt bune si calde si reci. Se pot pune si ciuperci, daca le plac copiilor. Este o imitatie de pizza, deci se poate servi cu ketchup dar sunt grozave si cu mujdei cu iaurt. Sunt ilegal de bune !!!

 

Ingrediente pentru 12 Briose aperitiv mari:

  • 2 oua
  • 200 grame faina
  • 200 mililitri lapte
  • 1 praf copt
  • 100 grame sunca Praga sau muschiulet afumat
  • 100 grame cascaval
  • 1 ceapa potrvita
  • 1 ardei gras (optional)
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei

P: Vezi promotiile saptamani la eMAG

Taiem sunca in cubulete, dam cascavalul pe razatoare. Curatam si spalam, ceapa si ardeiul, le taiem marunt. Intr-o craticioara punem uleiul pe foc si calim putin ceapa si ardeiul, cand se inmoaie, dam la o parte de pe foc.

Masuram faina si amestecam in ea praful de copt.
Intr-un castron de 2 litri, batem ouale dupa care adaugam faina.

Omogenizam adaugand usor laptele. Amestecam bine sa nu ramana cocoloase.
Obtinem un aluat ca o maioneza in care adaugam sunca, ceapa si ardeiul calite si cascavalul.
Spalam mararul si il taiem marunt si il adaugam si pe el, amestecam bine.
Ungem formele cu putin ulei si le asezam intr-o tava , dupa care le umplem ¬ĺ cu compozitia obtinuta, deasupra presaram cascaval ras.
Dam la cuptor circa 25-30 minute la foc mediu, pana se rumenesc.

Galerie FOTO Briose aperitiv:

Summary
Recipe Name
Briose aperitiv
Published On
Average Rating
2.5 Based on 2 Review(s)

The Author

bunute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bunute.ro © 2014 bunute.ro
Copyrighted.com Registered & Protected 
NVGZ-QWJP-JWPU-RZWX