Black Friday 2016: Electrocasnice de bucatarie testate si recomandate (cuptor electric)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Black Friday 2016: Electrocasnice de bucatarie testate si recomandate (cuptor electric)MI-AM LUAT CUPTOR ELECTRIC!!!!!

E o minunatie, aveam cuptor la aragaz dar tot timpul trebuia sa intorc tavile ca se ardeau in spate, trebuia sa reglez flacara tot timpul…amintiri urate…acum doar rotesc un buton si stiu sigur ca am coacerea perfecta.

Este un Cuptor incorporabil Hansa BOES68465 clasa A, consuma putin, folosesc caldura reziduala, ce mai…este super. Black Friday 2016: Electrocasnice de bucatarie testate si recomandate (cuptor electric)Si pentru ca vine la pachet, am si Plita Vitroceramica Electrolux, de acum spalatul aragazului inseamna sters cu laveta exact ca pe blatul de bucatarie… Doamne le iubesc!!!Si nu exagerez deloc, vine Black Friday 2016 nu pierde ocazia.

Vezi Ghidul de cumparaturi Black Friday 2016 la eMAG

Si cum nu pot folosi tavile vechi si arse in cuptorul meu nou, desi el are tava lui inclusa, mi-am luat si cateva tavi pentru preparatele de Craciun: friptura  si cozonaci.

E bine de stiu ca eMag ofera posibilitatea de a achizitiona produse de Black Friday 2016 in 36 rate fara dobanda cu folosind cardul de cuparaturi raiffeisen.


PS. Verifica si Cadouri de Black Friday 2016: Vacante, imbracaminte, parfumuri, jucarii, ceas

The Author

bunute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bunute.ro © 2014 bunute.ro
Copyrighted.com Registered & Protected 
NVGZ-QWJP-JWPU-RZWX